Rólunk

Üzletünk 2008 decembere óta segíti az Önök otthonának szépítését. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, hogy meglévő ügyfeleinket és új vásárlóinkat egyaránt teljeskörűen ki tudjuk szolgálni.

Mottónk: "nem szimplán belső tereket tervezünk, hanem álmokat váltunk valóra". Otthonukat szebbé, élhetővé és szerethetővé varázsoljuk.

A lakását megújítani akár csak egy új függönnyel, bútorai átkárpitozásával, kiegészítők színesítésével, vagy csak egy új szőnyeg puhaságával képzeli el, akkor jó helyen jár... Megrendelheti nálunk karnisát, függönyét, rolóját, rolettáját, sávrolóját, lapfüggönyét. Tapéta választékunk az egyik legnagyobb ebben a régióban, megrendelheti nálunk tartós, festhető lábazati- és díszleceit, márvány és kő munkalapjait méretre szabva. Ezenkívül számos szőnyeg kollekcióból válogathatnak igényeik szerint.

Kérheti lakásának helyszíni felmérését, ezzel is segítünk, hogy a megfelelő minőségű függönyt, rolót, tapétát, bútorszövetet és karnist vásárolja meg. 

Közületi referenciáink:

- Desszertem    http://desszertem.hu/fotoalbum/

- Kisgergely cukrászda     

- Végállomás Bistornat      http://vegallomasetterem.hu/fotoink/

- Velvet Étterem Halmaj      http://www.velvetetterem.hu/#galeria

https://www.youtube.com/watch?v=gkQT2z5AAH

https://www.youtube.com/watch?v=m3s6nw3-FH8

 

Ha szeretné otthonát a tervezéstől a kivitelezésig ránk bízni, akkor személyre szabott szolgáltatásainkkal várjuk szeretettel.